marți, 16 mai 2023

TIMES NEW ROMAN gen (10)

 

Confundat cu Adrian Copilul Minune, Rareș Prisăcariu a fost invitat la o nuntă

 

 

Câștigătorul sezonului treisprezece al concursului de divertisment “Românii au talent” s-a trezit în mijlocul unui alai de nuntași aghesmuiți, care îi cereau insistent să-i ungă la inimioară cu o melodie din aia șucară, că altminteri o s-o pățească.

Prins la strâmtoare, băiatul de numai șapte anișori a căutat să le explice petrecăreților recalcitranți că fusese o confuzie, însă și-a dat seama că n-are cu cine sta de vorbă. Oaspeții sosiți la chermeză, afumați de băutură, cu chef de dans și revoltați de rigiditatea invitatului special al evenimentului, au început să-l îmbrâncească pe Rareș și să arunce înspre el cu bancnote de un leu.

„L-am văzut în biserică, la cununia religioasă. Îmbrăcat la patru ace, papion, alea-alea, și m-am gândit să-l chem la bairam. Iar el o ține langa cu iubirea de neam, geniul național și spiritul imbatabil al poporului nostru”, ne-a mărturisit foarte indignat nașul mare. „Un impostor! În loc să bage o manea (interveni soacra mirelui), s-a pus să recite din poezia aia, Mumia lui Ștefan cel Mare”.

Cel care, la nici o zi după triumful din finala show-ului difuzat de Pro TV, a fost supranumit „copilul minune” a încercat din răsputeri să dreagă situația, dar degeaba. Comesenii s-au arătat scârbiți de vedeta serii și și-au vărsat imediat amarul pe duba blindată a jandarmilor solicitați să rezolve încurcătura.

„Ni s-a spus că are talent. Păi să cânte!” au declarat la unison câțiva gealați cu sprâncene pensate, care filmau cu telefonul mobil momentul în care brilianta odraslă era escortată spre ieșire.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu