luni, 2 martie 2020

TIMES NEW ROMAN gen (3)


Celui mai iubit primar al Aradului, Gheorghe Falcă (alias Falconetti), nu îi este frică de nicio pandemie, căci are imunitate parlamentară. Actualmente eurodeputatul PPE (ales în 2019 de pe listele PNL), beneficiază de faimoasa „inviolabilitate europeană” care o să-i țină pe reprezentanții românilor la Bruxelles cât mai departe de „activitățile nocive ale virusului galben”, pe-o durată de „bátăr cinci ani”, după cum relatează comunicatul oficial, publicat de presa belgiană.
„Eu îs genul de om care se panichează greu. Totul e să conștientizezi ce vrei de la viață sau ce vrea viața de la tine. Iar viața – au demonstrat-o alegerile din primăvara anului trecut, nu inspectorii ANI și nici procurorii DNA – e foarte generoasă. Nu știu ce-aș fi făcut în cazu-n care aș fi fost lipsit de această barieră paternalistă pusă la dispoziție de Parlamentul European. Probabil m-aș fi prejudiciat rapid”, a destăinuit, zâmbind satisfăcător, fostul edil-șef al urbei de pe râul Mureș.
Concomitent întrunirii membrilor Comisiei pentru transport și turism (TRAN), el a transmis camarazilor săi din administrația locală arădeană următoarele: „Nu mor caii când vor câinii. Cunoaștem, din surse neîndoielnice, că orășenii Wuhanului sunt mari amatori de delicatesuri, acele preparate culinare manufacturate din organele interne ale animăluțelor de companie. Dacă infrastructura lor ar fi fost viabilă, dacă transportul lor public ar fi fost ecologic, adică bazat pe energie verde, cu siguranță nu s-ar fi ajuns la situația prezentă, de criză, iar acțiunile transformative pe care le-ar fi efectuat cu suficient timp în urmă ar fi dat acum rezultatele scontate. Gândiți-vă la potențialul industrial al acelei biomase de carne. Câte inovații formidabile s-ar fi putut întreprinde plecând de la un simplu patruped fără stăpân”.
Momentan așteptăm ca asociațiile pentru protecția animalelor să se autosesizeze. Până una-alta, noi ne vom delecta cu restul interviului.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu